Wednesday, September 1, 2010

Erastus 1 - 4, AR 4711

Efter at have undersøgt rygterne om trolde i de sydlige Narlmarches mere grundigt bestemte gruppen sig for at drage vest om Tuskwater Lake og ned i de sydlige skovområder.

Første nat ude fra Thornwall skette det at Naleksa Vijic og hendes vog endu en gang kom trillende ind i gruppens lejr. Naleksas gode humør og lune væsen spredte straks hygge.
Samme nat brød ravnerok dog løs, da en stor gruppe trolde angreb lejren. Det viste sig hurtigt at gruppen ikke var stærk nok til at sto sig i nærkamp med disse væsner. Heltene flygtede. Det sidste de så var at Loki faldt og en af de glubske trolde kastede sig over hans livløse legeme.

Næste eftermiddag kom vennerne hjem til Thornwall. Her viste det sig, at et stort ulvevæsen havde dræbt forsvarsløse borgere og husdyr. Efter at have undersøgt sagen værmere organiseredes der patruljer i Thornwalls gader. Over midnat fandt gruppen endeligt uhyret. Det var halvt menneske halvt ulv. En varulv! Kampen var blodig men kort. Bæstet var grufult og dets styrke enormt. Det svingede en mægtig økse med vildskab og precision, og alle der kom nært det fik dets kolde stål at føle. Heltene samarbejde under press og det lykkedes at besejre bæstet.

No comments:

Post a Comment