Tuesday, August 3, 2010

Gozran 27 - Desnus 21, AR 4710

Efter at have brugt en ugestid på, at genforsyne sig hos Oleg, tager gruppen langt ind i Narlmarches. Her støder de på Skunk River og begynder, at arbejde sig op med den stinkende flods udspring. Udspringet er, at finde i en svovlholdig dam. Denne er immidlertid beboet af kæmpefrøer, som angriber eventyrerne. De er dog ingen alvorlig trudsel.

En større trudsel findes dog langt fra floden inde i skove. Her finder gruppen få dage senere det sagnomspundne Erastil tempel. Dette er vogtet af en stor og frygtindgydende grizzly bjørn. Med livet som indsats, bliver bjørnen bekæmpet og besejret. Det viser sig, at bjørnen var en gammel druide forbandet af Erastil og da bjørnen dør, skifter den ham til sin menneskelige skikkelse og få øjeblikke senere smuldrer den døde druide og bliver til støv. Templet er renset og befriet.

Tre dage efter vender gruppen tilbage til skunk river og finder ved dennes bred en ruin, hvori en boggard ved navn Garuum og hans kæle-slurk Ubagub bor. Boggarden er ikke fjendtlig, men ønsker blot at være i fred. Ikke langt fra boggarden støder vennerne på en tatzlwyrm rede. Ikke mindre end tre af de dragelignende bæster holder til der, men gruppen er nu forberedt på, at bekæmpe disse væsner og kampen forløber meget bedrer end vennernes første møde med sådan et uhyre.

En uge senere befinder gruppen sig fyrre mil længere mod nord. Nu ude på de åbne sletter opdager gruppen en gammel gravhøj. I denne finder de resterne af en gammel høvding eller kriger. Skelletet bærer en magisk ring som gruppen tager med sig. Fire dage efter dette er gruppen tilbage i Oleg's Trading Post

No comments:

Post a Comment