Tuesday, August 3, 2010

Desnus 22 - Sarenith 30, AR 4710

Endnu en gang genudruster gruppen sig hurtigt ag drager i fælten igen. Alle på nær Pen, som endnu en gang er kaldt til at løse en opgave andetsteds.

Denne gang er første prioritet at afsøge territorierne mod øst. Godt en uge efter at have forladt Oleg's finder gruppen et ene egetræ. Under dettes røder er en skjult bylt indeholdende diverse magiker egendele.

Fire dage senere ankommer gruppen til Shrike floden. Som kobolterne også har fortalt findes en ødelagt rebbro. Da Kazimir undersøger denne rejser floden sig og indhyldet i dis dukker en udød skikkelse tilsyne. Bro-manden Davik Netles, eller rettere hans genfærd beder om at The Stag Lord bliver dræbt og kastet i Shrike Floden.

En uge senere er territorierne mod øst undersøgt og de sidste dele af den nordlige Narl Marches står for skud for eventyrernes udforskning. Her finder de en masse "fangberries" som Bokken kan bruge. Derefter kommer de på sporet af Tuskgutter som bliver nedlagt og endeligt reder Loki en udsultet thylacine (pungulv) ud af en fælde. En uge senere er vennerne igen hos Oleg og gør sig klar til den endelige eftersøgning af The Stag Lord.

En uge senere finder eventyrerne The Stag Lord's fæstning. Den er bygget på en gammel ruin og et frontalt angræb vil være yderst risikabelt. I stedet vælger vennerne, at satse på at det løseord, som de har presset ud af banditter et par måneder forinden kan hjælpe dem ind i fortet. Det lykkes at udgive sig for at være banditter og samme nat påbegynder vennerne deres angreb på fortet indefra. Under den hårde kamp bliver Kazimir dræbt. Det samme gør The Stag Lord og de fleste af hans mænd. Det er dog tvivlsomt om gruppen kunne have kalret det uden Akiros Ismort. Akiros, en af banditernes løjtnanter, foråder sine tidligere kammerater og hjælper vennerne til sejer.

Et par dage senere er gruppen igen hos Oleg.

Sørgen over Kazimirs død lettes da Jhod Kavken afslører, at han måske kan hjælpe!

No comments:

Post a Comment