Thursday, July 1, 2010

Pharast 23 - Gozran 4, AR 4710

Videre udforskning af mite komplekset forer langt omlænge til en kamp med klanens leder, en lile bidsk mite bereden på en enorm flåt. Mitesne var ingen udfordring, men det var den næsten to meter høje flåt. Den endte med at suge en del blod fra Fane og inficerede hende med en frygtelig svækkende sygdom. Men det var et nødvendigt offer, for i lederens hule fandtes Old Sharptooth, en grotesk lille djævle statuette af elfenben. Efter at have dræbt eller jaget de sidste mites på flugt, vendte grupppen tilbage til Sootscale kobolderne.

Gruppen blev taget til chief Sootscale af kobolden Mik.mek, som var blevet befriet fra mitesne. Det viste sig da Sootscale knuste Old Sharptooth at han og hans kobolder følte sig præsset i krig af shamanen Tartuk og en forbandelse, som de troede hvilede på statuetten. Med forbandelsen ophævet, fandt kobolderne modet til langt om læng at gøre det forbi med Tartuk.

Selv om Fane var svækket af sygdom valgte hun sammen med sine venner at udforske the Greenbelt sålænge de havde proviant. En uge senere vendte de alle tilbage til Oleg's. Fane var rask igen og nu var det på tide at indkassere nogle af de belønninger de var blevet lovet for deres arbejde og at købe nyt udstyr.

No comments:

Post a Comment