Sunday, July 18, 2010

Gozran 5 - 26, AR 4710

Kun to dage efter afgang fra Oleg's opstår de første problemer. Den nordvestlige kant af Narlmarches er fyldt med bjørnesakse som gør undersøgelsen af området farefuldt og langsommeligt. Gruppen finder dog hurtigt spor fra jægeren, som formodes at have lagt fælderne ud. I stedet for at fjerne fælderne besluttes det at opspore jægeren først. Få dage senere finder gruppen den skyldige jæger. Denne er imiddlertid bukket under for en af sine egne fælder og er nu død. Med dette afklaret er gruppen fri til at fjerne fælderne uden frygt for at nye bliver lagt ud med det samme.

Efterfølgende begynder gruppen at rejse lags Thorn River for at udforske dennes løb. I denne tid lykkes det lang om længe at afsløre de gavtyve der i nu flere måneder har drillet gruppen hver nat de har færdedes nær Narlmarches skoven. De skyldige er en fairy dragon ved navn Perlivash og dennes loyale ven, en grig-pige ved navn Tyg-Titter-Tut. Disse er meget venlige og fortæller vidt og bredt om hvad de ved om skoven.

Efter et behageligt samvær med de to alfer regser gruppen vedere langs Thorn River. I løvet af en uges tid bliver dennes løb undersøgt færdigt og dens sammenløb med Shrike River bliver fundet. Ved vadestedet, hvor Shrike og Thorn River mødes bliver gruppen angrebet af banditter. Banditterne bliver besejret og tages tilbage til Kesten Garress som bevis for gruppens indsats med banditter.

No comments:

Post a Comment