Tuesday, June 8, 2010

Pharast 15 - 23, AR 4710

Næste morgen da Fane som den første vognede, er en grov vejrbidt midaldrende kvinde ved navn Anza ankommet til Oleg's. Det viser sig at hun er stigfinder og for 2 sølvmønter om dagen er villig til at stille sine tjenester til rødighed for gruppen. Op ad formiddagen ankommer yderligere to rejsende. Disse er druiden Penderrin og sværdfægteren Kazimir. De er også udsendt af Restov og slutter sig prompte til fællesskabet.

Dagen efter drager de alle på nær Arland ud, for at udforske territoriet øst for Oleg's Trading Post. Her støder gruppen på Bokken, en gammel ekscentrisk eneboer, som rygtes at kunne lave trylledrikke. Bokkener mildest talt en ænkel gammel mand, men det lader til at hans evner til at brygge kan komme gruppen til gode.

Næste morgen drager vennerne mod sydvest. Bokken har fortalt at  dejlige fang-berries findes på de kanter og at han vil belønne gruppen for en høst af disse. Samtid har Svetlana efterlyst såkaldte måne-raddiser, som også er at finde i den retning. To dage senere finder de da også disse måne-raddiser. De er dog bevogtet af glubske og bidske kobolds. Efter at have uskadeliggjort de små kræ, lykkes det faktisk for Ashanti at indynde sig disse og overtale dem til at føre gruppen til deres leder, i det håb at kunne afværge en konfrontationmed koboldstammen. Koboldernes shaman, Tartuk, siger at kobolderne er på krigsstien da deres hellige idol, Old Sharptooth, er blevet stjålet af en stamme ulidelige mites.


Efterfølgende drager gruppen til mitenes territorium. Vejen dertil er præget af små slagmarker, hvor mites og kobolds åbenlyst har bekæmpet hinanden. Der ligger mange af de små ynkelige kobolds og mites døde rundt omkring. Sent om eftermiddagen ankommer vores eventyrer til mitenes bo. Det ligger under et ældgammelt uddødt platantræ.

Under dette træs råder strækker der sig et netværk af tunler... og i dem ligger mites og deres enorme insektvenner på lur.

No comments:

Post a Comment