Thursday, May 27, 2010

Pharast 3 - 15, AR 4710

Efter en aften med hvile og øl i Kesten Garess' soldaters selskab vågner Arland tidligt. Mens han beder sine morgenbønner ser han i morgendisen en fremmed rejsende komme gående mod Oleg's Trading post. Det viser sig at være en venlig dog noget usikker præst af Erastil, ved navn Jhod Kavken. Jhod er middelaldrende og tilkendegiver at han er kommet til egnen for at brede civilisation og Erastils visdom. Desuden søger han et gammelt elg-tempel, som efter sigene skulle være vogtet af en mystisk bjørn.

Næste dag forsøger gruppen at udspørge Kressle om The Stag Lord. Kressle er mildest talt usammarbejdsvillig og bliver samme aften hængt. Kressles mænd åbner ved dette straks op og fortæller om The Stag Lord; The Stag Lord er altid iført en hjelm med gevir og er desuden kendt som en uovertruffen bueskytte. Han er brutal og har ingen respekt for andres liv eller førlighed. Heldigvis er han voldsomt fordrukken, hvilket tager den værste skarphed fra ham; han skal dog ikke undervurederes. The Stag Lord holder til I en ruin ved Tuskwater søens nordbred. Banditerne bruger et løsen som lyder, "By the bloody bones of St. Gilmorg!". I sin kælder gemmer The Stag Lord en uhyggelig gammel mand.

De sidste fem banditer indvilliger i at hjælpe gruppen med at udforske the Kamelands, øst for Narlmarches. På den første dag finder i en masser knogler og skeletter. I overræskes da der op ad jorden springer en kæmpe edderkop fra sit skjul. Selv om den overrasker jer er kampen hurtigt overstået, da jeres nye ex-bandit venner hurtigt overmander den.

Næste dag fortsætter udforskningen I finder ikke noget af interesse. Om natten mens Arland holder vagt sammen med en af ex-banditterne, bliver jeres lejer angrebet. Ud af nattens mørk springer et stort lydløst slangelignende væsen. Det ligner en enorm slange med små forklør og et stort dragelignende hoved. Det er en hård kamp og efter at Arland er faldet og Raztafan er fanget i uhyrets greb stikker tre af de fire overlevende banditter af. I sidste øjeblik lykkes det Fane og ex-banditten Dmitri at besejre monstret. I har kun én healing potion, som Dmitri bruger på Arland. Desværre når I ikke at rede Raztafan.

Næste morgen begraver I Rastafan og vender tilbage til Oleg's. Efter at fhave forklaret hvad der er hændt tilbyder Oleg at købe slange-monstrets hoved, som han vil bruge som trofe. Oleg kalder væsnet for en Tatzlwyrm. Kesten Garess sender imiddlertid en kurer til Restov. Efter en uge vender kureren tilbage med brevduer og en stor pose guld som udloves af Restovs Swordlord til dem der kan fange eller dræbe mindst seks banditter.

No comments:

Post a Comment