Tuesday, May 11, 2010

Calistril 30 - Pharast 2, AR 4710

På foranledning af Davian Calmere, representant for The Swordlords, samles I gruppen i Restov den 24. Calistril (marts). I bliver overdraget et charter som giver jer ansvaret for udforskningen af det område af The Stolen Land, som kaldes The Greenbelt. Desuden bliver det jer pålagt at bekæmpe lovløshed i området.

Den 30. Calistril an kommer I til ødemarksfortet Oleg's Trading post. Oleg og Svetlana Leveton tager imod jer med åbne arme - særligt Svetlana. Oleg ar brysk og kort for hovedet og det går op for jer at noget er galt. Efter at have spurgt ind til deres situation finder I ud af at de har været plaget af røvere igennem de sidste tre måneder. Hvad værre er, finder I ud af at hvis banditerne følger deres sædvanlige rutine, så burde de ankomme til Oleg's næste morgen.

Sammen med Oleg lægger I en plan om at overræske banditterne. Plannen går efter alt forventning. Næste morgen angriver i banditterne og I tager tre af dem samt deres leder til fange. Lederen, en mand ved navn Happs Bydon, lader sig ikke rokke af jeres trudsler og I hængerham kort efter. Dette bringer de andre banditters tunger på gled og en af dem lover at føre jer til deres lejr, cirka en dags rejse derfra, ved Thorn River i Narlmarches skoven.

I rejser fra tidlig morgen til langt ud på natten, og ved midnat ankommer i til Thorn River. Forude ligger der tydeligvis en lejer i skoven. I sniger jer tættere på og finder ud af at det rigtigt nok er røvernes lejr.

Banditterne har imidlertid opdaget jer og lægger en fælde for jer. Efter en hektisk kamp besejrer i dem dog og tager to af dem og gruppens leder, en barsk kvinde ved navn Kressle til fange.

Da det bliver morgen gennemsøger i lejeren og vender tilbage til Oleg's Trading Post. I ankommer sent på natten og er udkørte efter to dages hæktisk rejse gennem skoven. Til jeres lættelse og glæde opdager I at et lille kontingent soldater fra Restov er ankommet til Oleg's for at sikre fortet. Gruppen, på fire mænd, er ledet af Kesten Garess.

2 comments:

  1. Hvor ser det nice ud nu med billeder og alting, god ide med skattekisten :D

    ReplyDelete
  2. Hvis det er meningen at vi skal dele rovet her, så er Raztafan med på noget bling, så en ny sølv ørering lyder dejligt. Også noget alchemist fire kan være brugbart....

    ReplyDelete