Sunday, April 25, 2010

Kingmaker - Pathfinder Adventure Path

KINGMAKER

Næste uge tager vi så småt hul på en ny Pathfinder Adventure Path; Kingmaker.

I Kingmaker vil I få mulighed for at udforske et vildt og utæmmet land og lægge kimmen til en ny civilisation. Jeres characters vil dels blive udfordret på deres evner til at begå sig i vildniset, deres evner til at kunne samle folk under sig og færdigheder inden for administration og planlægning. Kingmaker kræver med andre ord en gruppe med diverse evner.

Kingmaker udspiller sig i Brevoy. Dette land blev samlet under en konge ved navn Choral the Conquerer og bestor af to tidligere selvstændige kongedømmer, Issia og Rostland. Kong Choral og hans slægt er nu borte og det større Issia ventes snart at betvinge Rostlands adel med magt. I Kingmaker er I Rostlands sidste håb om at afværge en blodig borgerkrig. I skal drage med syd, til Rostlands utæmmede egne, The Stolen Lands, og sikre landet med banditter og vilde monstre.

For at kunne få det fulde udbytte ud af Kingmaker og ikke mindst jeres characters bør I læse "Kingmaker Player's Guide". Guiden fortæller alt hvad I skal vide om Brevoy og om de forskællige roller spillets classer og racer indtager i kampagnen.

No comments:

Post a Comment